Rotting Christ lansează pachetul aniversar „Under Our Black Cult” la 30 de ani de la debut

Hai să trăiești călătoria legendelor black metalului încă de la debut.

Rotting Christ sărbătorește 30 de ani de la debut prin lansarea pachetului „Under Our Black Cult”. Acest bundle conține cinci CD-uri deluxe și o carte de 72 de pagini care ilustrează istoria legendelor black metal. Ca și când asta nu era de ajuns, odată cu achiziția pachetului, cumpărătorul va primi și un certificat semnat de solistul și chitaristul Rotting Christ, Sakis Tolis, în limita stocului disponibil. Setul va apărea pe piața la data de 6 iulie, nu uita să notezi în calendar.

Cele cinci discuri audio conțin material divers, de la piese vechi, demo-uri, rarități și material live până la întregi albume – EP-ul de debut „Passage To Arcturo” și LP-urile „Thy Mighty Contract” și „Non Serviam”. Compilația asta îndeamnă ascultătorul la o călătorie de-a lungul întregii cariere a Rotting Christ.

Rotting Christ a revenit de curând în studio cu scopul de a începe înregistrările pentru noul album, care va fi lansat în 2019, prin intermediul casei de discuri Season Of Mist. Producătorul acestui disc este chiar solistul formației, Sakis Tolis. Mixajul va fi făcut de Jens Borgen (Amon AmarthKreatorDimmu BorgirOpethKatatonia).

Foto: Facebook

Web radios