Daughtry lansează piesa „Deep End”, de pe albumul care va apărea în iulie

Albumul „Cage To Rattle” va apărea pe 27 iulie, iar mostra asta de material ne pune răbdarea la încercare.

Daughtry au lansat un nou single numit „Deep End” care va apărea pe cel de-al cincilea album al trupei „Cage To Rattle”. Discul va apărea pe piață în data de 27 iulie, prin intermediul casei de discuri 19 Recordings/RCA Records, însă poate fi comandat în avans de aici. Fanii care vor face asta vor primi un link de download instant pentru melodiile „Deep End” și „Backbone”, iar numele lor va fi scris pe interiorul coperții discului.

De producția cântecului s-a ocupat Jacquire King, (Niall Horan, Kings Of Leon, James Bay). Ca să nu o mai lungim atâta, pentru că știm că ai dat click pentru a asculta piesa, uite-o:

După succesul pe care l-a atins în urma participării la sezonul al cincilea al American Idol, în 2006, Chris Daughtry a lansat alături de trupa sa nu mai puțin de patru albume de studio, formația fiind nominalizată pentru premiile Grammy de patru ori. Americanii au vândut peste opt milioane de albume și 16 milioane de singleuri. Printre piesele care au ajuns în topurile radio se numără „It’s Not Overde care sigur ai auzit, poate chiar și fără să vrei.

Foto: Facebook

 

Web radios