Videoclip nou Hollywood Undead, pentru piesa „Gotta Let Go”

„Mortalitatea este cea care dă sens vieții noastre,” explică solistul Johnny 3 Tears. Uite cum au transpus americanii ideea asta în muzică și suport vizual.

Hollywood Undead ne delectează cu un videoclip nou, pentru piesa „Gotta Let Go”. Această melodie scoate la înaintare o latură mai melodică a grupului, mai „văratică”. Cvintetul pare a încerca ceva nou, chiar dacă păstrează, în același timp, stilul pentru care a devenit cunoscut.

„Uneori, când aruncăm o privire în trecut, vedem numai greutățile și chinurile,” spune Johnny 3 Tears, solistul și basistul Hollywood Undead. „Uităm foarte des momentele frumoase, din cauza faptului că suntem orbiți de durerea prin care am trecut. Piesa încurajează eliberarea persoanei de această durere, pentru a avea posibilitatea de a vedea viața ca o experiență pozitivă.”

„Am vrut ca videoclipul piesei să fie o experiență viscerală dedicată lucrurilor la care trebuie să renunțăm, până la urmă,” a continuat Johnny. „Mortalitatea este cea care dă sens vieții noastre. Este cel mai semnificativ cadou pe care l-am primit și cea mai mare povară. Am vrut să surprindem moștenirea asta delicată în felul nostru specific, iar clipul ăsta e modul nostru de a interpreta viața… și sfârșitul ei inevitabil.”

Ultima oară când am auzit ceva despre Hollywood Undead, înainte de lansarea piesei ăsteia, americanii tocmai lansaseră albumul „Five”, în octombrie 2017. De atunci, grupul a atins un număr impresionant de un miliard de streaming-uri în S.U.A. și 1,7 milioane de cătări pe Shazam. „Five” a debutat pe poziția a șaptea în topul Billboard 200, iar cele șase videoclipuri asociate discului au adunat, în total, 30 de milioane de vizualizări.

Hollywood Undead se află în partea europeană a turneului lor de promovare a albumului, ocazie cu care au concertat ieri la Arenele Romane din București. Apariția lor a fost o premieră în România.

Foto: Facebook

Info interviu: Blabbermouth

Web radios