A apărut trailerul oficial pentru filmul "Sunset Society" cu Lemmy, Tracii Guns și Dizzy Reed

Trailerul oficial pentru filmul de groază "Sunset Society" poate fi văzut mai jos. "Sunset Society" va fi lansat pe data de 24 iulie.

Regizat de Phoebe Dollar și Rolfe Kanefsky, filmul îi are în distribuție printre alții pe Lemmy Kilmister de la Motorhead, Steve-O ("Jackass"), Tracii Guns de la L.A. Guns și Dizzy Reed de la Guns N 'Roses".

Senariul se învârte în jurul lui Ace (Lemmy), capul vampirilor, responsabil de o organizație secretă de la Hollywood, unde muzicienii se adună și sângele curge liber. Datorită câtorva rebeli, oamenii încep să ia urma vampirilor. Într-o încercare de a se păstra ca lider, Ace le solicită ajutorul lui Frankie (Jeremy), al Sophiei și lui Cross pentru a opri scurgerea informațiilor. Toată lumea va fi pusă în pericol, pe măsură ce pasiunile scapă de sub control și loialitățile sunt puse la încercare.

Coloana sonoră originală pentru "Sunset Society" este de asemenea disponibilă și oferă muzică de la Lemmy, Stephen Pearcy (Ratt), Jürgen Engler (Die krupps), Jyrki 69 (The 69 Eyes).

Foto: getty Images/ Guliver.

 

Web radios