Pearl Jam interpretează pentru prima oară live "Evil Little Goat", de pe "Ten"

Turneul actual al trupei Seattle este plin de surprize, una dintre ele fiind interpretarea în premieră a melodiei "Evil Little Goat", o melodie respinsă inițial pentru albumul de debut "Ten", dar inclusă pe reeditarea albumului, din 2009.

Evenimentul s-a petrecut la show-ul recent din Chicago. Vezi video mai jos.

Nu este prima supriză pregătită de Pearl Jam pentru fani. Până acum, set-list-ul a cuprins coveruri după David Bowie, Chris Cornell, The White Stripes sau The Beatles, plus o apariție a fostului jucător de baschet Dennis Rodman. Acesta și-a făcut o apariție neanunțată sâmbătă, pe scena din Chicago.

Nu este pentru prima dată când Pearl Jam și Dennis Rodman se întâlnesc pe scenă, cel mai curând întâmplându-se la Wrigley Field din 2016.

De asemenea, în 2007, Pearl Jam a închis Festivalul Lollapalooza cu un show care adunat cea mai mare audiență din ultimii 10 ani ai festivalului. Atunci, trupa adus în încheierea concertului, pe scenă, un veteran rănit în Războiul din Irak și câțiva prieteni (Ben Harper, Dennis Rodman și alții) pentru un cover după Neil Young al "Rockin' in the Free World".

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios