Jacoby Shaddix (Papa Roach) vorbește despre viața în turneu

Deși artiștii iubesc ceea ce fac, lucrurile pot deveni deprimante.

Solistul Papa Roach, Jacoby Shaddix a purtat o discuție cu cei de la emisiunea TV „Rockpalast” despre modul în care timpul petrecut în turneu afectează psihicul artiștilor. „M-am luptat cu alcoolismul și dependența de droguri,” declară el. „Au trecut șapte ani de când am folosit vreuna din ele, a fost o schimbare excelentă pentru mine. Dacă aș fi continuat așa, nu știu unde aș fi ajuns, mă afecta foarte tare – nici nu știu dacă aș mai fi făcut muzică”.

„Te simți foarte singur atunci când pleci în turneu,” continuă cântărețul. „Uneori este foarte deprimant, dar scena este, cu siguranță, punctul luminos al zilei. Când nu mai aștepți cu nerăbdare să urci pe scenă, atunci este timpul să mergi acasă”.

Chiar zilele trecute a vorbit și Ivan Moody (Five Finger Death Punch) despre presiunea apărută odată cu faima, factorul ce l-a împins către dependență. „Viața de trupă este foarte diferită față de ceea ce își imaginează lumea,” declară cântărețul. „Presiunea te copleșește uneori. Pe măsură ce deveneam din ce în ce mai cunoscuți, am realizat cât de nepregătit eram pentru asta”.

Papa Roach s-au întors vara asta în studio pentru a înregistra viitorul album. După succesul discului „Crooked Teeth”, abia așteptăm să vedem ce urmează. Jerry Horton a dezvăluit, de curând, că băieții aproape au terminat de înregistrat piesele și plănuiesc o lansare spre sfârșitul anului curent sau pe la începutul anului viitor.

„Crooked Teeth” a apărut pe 19 mai anul trecut, prin intermediul Eleven Seven Music.

Foto: Facebook

Web radios