Conform toboșarului Ray Luzier, data de lansare a noului album Korn nu este încă stabilită

După ce data trecută l-a luat gura pe dinainte, Luzier rectifică situația și ne aduce la cunoștință că, de fapt, nu se știe când va apărea noul disc.

Conform toboșarului Ray Luzier, următorul album Korn încă nu are o dată de lansare stabilită, deși, într-un interviu precedent, același Luzier spunea că discul va apărea pe piață în luna martie a anului viitor.

Declarația asta a fost oferită pe contul personal de Facebook al artistului, acesta dezvăluind că s-a întors la studio pentru a lucra la disc și adăugând că fanii ar trebui să nu ia în seamă declarațiile despre data de lansare fiind în martie.

În august, trupa a început înregistrările pentru noul disc în Tennessee, la Rock Falcon Studios. Studioul este deținut de Nick Raskulinecz, așa că putem măcar ghici cine este producătorul acestui nou material.

Cel de-al doisprezecelea și cel mai recent album de studio al Korn„The Serenity of Suffering”, a apărut în 2016, ocupând poziția a patra în clasamentul Billboard 200.

Solistul formației de nu-metal, Jonathan Davis, a lansat un album solo numit „Black Labyrinth” pe 25 mai, prin intermediul Sumerian RecordsDavis a început și o serie de videoclipuri aferentă acestui disc, fiecare clip abordând conceptul unei piese de pe disc.

Foto: Facebook

 

Web radios