Jacoby Shaddix vorbește despre următorul disc Papa Roach

Iată care sunt planurile trupei pentru noul disc și de ce americanii sunt siguri că o să scoată un material de succes și de data asta.

Solistul Papa Roach, bine-cunoscutul Jacoby Shaddix, a acordat un interviu celor de la Rock Sound, în care a discutat despre progresul înregistrat de formație referitor la următorul disc al americanilor. După spusele sale, producătorii au fost aceeași cu care Papa Roach a colaborat pentru a crea „Crooked Teeth”, iar acest album va fi de fapt un follow-up. „Am cântat câteva piese pentru amicii noștri de la Beartooth și pentru alte câteva persoane,” spune Shaddix, „și toată lumea a simțit muzica. E super să interpretezi melodii noi pentru un public ce se identifică cu ele. Ne-am simțit bine”.

Recent, Jacoby a vorbit public și despre modul în care timpul petrecut în turneu afectează psihicul artiștilor. „Te simți foarte singur atunci când pleci în turneu,” spunea cântărețul. „Uneori este foarte deprimant, dar scena este, cu siguranță, punctul luminos al zilei. Când nu mai aștepți cu nerăbdare să urci pe scenă, atunci este timpul să mergi acasă”.

Papa Roach s-au întors vara asta în studio pentru a înregistra viitorul album. După succesul discului „Crooked Teeth”, abia așteptăm să vedem ce urmează. Jerry Horton a dezvăluit, de curând, că băieții aproape au terminat de înregistrat piesele și plănuiesc o lansare spre sfârșitul anului curent sau pe la începutul anului viitor.

„Crooked Teeth” a apărut pe 19 mai anul trecut.

Foto: Facebook

Web radios