Dave Grohl plănuiește să interpreteze live piesa proprie de 23 de minute, „Play”

Artistul va apărea pe scenă alături de prieteni ai săi în cadrul unui spectacol caritabil cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Conform The Pulse Of Radio, Dave Grohl, solist al formației Foo Fighters, va cânta live, pentru prima oară, melodia „Play”. El va apărea pe scenă alături de câțiva „prieteni” în cadrul evenimentului „Warren Haynes Presents: Christmas Jam 30”, pe 8 decembrie. Toate veniturile obținute de pe urma acestei seri artistice, la care vor participa și Eric ChurchGOV'T MULEJim James și Joe Bonamassa, vor fi donate asociației Asheville Area Habitat For Humanity, ce construiește locuințe la preț redus pentru familii nevoiașe.

Pe 9 august, Dave Grohl a lansat mini-documentarul „Play”, în care vorbește despre satisfacțiile și sacrificiile asociate cu alegerea unei cariere muzicale. Acesta are două părți, începând cu un discurs al artistului despre relația pe viață cu un instrument și continuându-se cu o piesă de 23 de minute, cântată de Grohl.

„Play” are scopul de a recrea provocările cu care se confruntă studenții care își doresc o carieră în muzică, acestea nefiind chiar atât de diferite de cele întâmpinate de un rocker de renume mondial.

Foto: Facebook 

Web radios