Noul album Papa Roach va apărea pe piață la începutul anului 2019

Americanii au lansat deja deja două piese extrase de pe următorul album, „Renegade Music” și „Who Do You Trust?”.

Chitaristul Jerry Horton ne aduce, într-un interviu cu Mindy Novotny, exact veștile pe care dorim să le auzim: un nou album Papa Roach  va apărea pe piață în luna ianuarie a anului viitor. Artistul a confirmat apariția discului într-un interviu oferit pentru postul radio The Hog din Milwaukee, oferind mai multe detalii.

Deși, în general, Papa Roach așteaptă câțiva ani între lansările de albume, Horton spune că de data asta au acordat „vreun an pentru turneu și cam trei luni în studio”. „Am revenit în studio cu aceiași oameni alături de care am creat Crooked Teeth [producătorii Nicholas Furlong și Colin Brittain], deja avem un ritm foarte bun cu ei și totul a mers foarte rapid,” declară chitaristul.

Americanii au lansat deja două piese fresh extrase de pe cel de-al zecelea material discografic, „Renegade Music” și „Who Do You Trust?”, cea din urmă beneficiind și de un videoclip.

În decembrie, Papa Roach va porni într-un turneu ce vizează diverse baze militare din Asia, iar în 2019 li se va alătura trupelor Shinedown și Asking Alexandria pentru partea nord-americană a turneului „Attention Attention!”.

„Crooked Teeth” a apărut pe 19 mai anul trecut, prin intermediul Eleven Seven Music.

 Foto: Facebook

Web radios