Podcast13 august 2024Vezi podcast

Puls Rock, cu Doru Ionescu

Revin, pe de o parte, la o dorință veche de a mă întoarce cumva în radiofonic și, pe de altă parte, la dorința primului coleg de radio din Radio Tineret Focșani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numește Puls Rock și jonglează cu artiștii noștri rock, folk, uneori chiar jazz. Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenției publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste. Sper să aduc un plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit și sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală.

PULS ROCK, CU DORU IONESCU Ediția 65 Puls Rock / 7 august / ROCK FM

00:53:24

Marcată de dispariția lui Nicolae Covaci, ediția 65 Puls Rock a pus în undă formatul obișnuit de muzică românească, de la recuperarea unor piese cu istorie din anii 80 la avanpremiere festivaliere pentru sezonul vară – toamnă. Rockul alternativ și metal-rockul și-au luat partea leului, muzica electronică partea leoaicei. Trimiteri la sesiunea de toamnă a bacalaureatului (că și ei sunt ai noștri), dar și la aselenizarea din 20 iulie 1969. 
Și o propunere a lui Florian Pittiș de înnobilare a lui Nicolae Covaci, din vremea când pluteau printre noi, supernove.

Sumar: Cristi Gram, Sfinx, Kumm, Regal, Academic, Nuțu Olteanu și Guts & Grace, Sur Austru, Dorian Pîrvu, Ana-Cristina Leonte, Olly & The Magnifics, Gothic, Taine, Psihotrop, Florin Giuglea, Florian Pittiș, Phoenix

Alte podcasturi