Podcast23 august 2024Vezi podcast

Puls Rock, cu Doru Ionescu

Revin, pe de o parte, la o dorință veche de a mă întoarce cumva în radiofonic și, pe de altă parte, la dorința primului coleg de radio din Radio Tineret Focșani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numește Puls Rock și jonglează cu artiștii noștri rock, folk, uneori chiar jazz. Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenției publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste. Sper să aduc un plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit și sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală.

PULS ROCK, CU DORU IONESCU Ediția 67 Puls Rock / 21 august / ROCK FM

00:51:44

Puls Rock 67. Nu e ușor să faci față celor trei mai-mari muzicieni rock din istoria noastră... Dar asta-i soarta jurnalistului underground care caută în trecut și prezent pentru viitor: să găsească. Nu a fost tocmai o ediție atipică, pentru că am mai găzduit trei piese instrumentale (însă două au fost ale unor bateriști). Diaspora a revenit în forță cu două melodii, festivalurile bat în continuare la ușă (și se bat cu 
căldurile). Așa că Ploieștiul și-a făcut loc curajos, ca o capitală a tineretului român din 2024... cu un superfestival fusion și două trupe! Metalul s-a întrecut cu jazzul, funkul, clima și ambientul, am avut și trei voci feminine deosebite. În premieră, și o încercare cu A.I. (reușită, că a venit de la un jurnalist rock cu patalama de informatician!). O ediție cu dor de viață, pârâie vinilul, spumege pocalul! Numai la Rock FM.
Sumar:
Adrian Tăbăcaru, Nocturnal, Ana Pătan, Doina Matei, Romb, Sedativ, Costin Petrescu, Nelu Stratone, Sorin Zlat Band, Days of Confusion, Norzeatic & Qinta spartă, Phoenix, Rising Shadow, interviu Dan Andrei Aldea, Alberto Bolocan Simonis / Sfinx, Roşu şi Negru.

Alte podcasturi