The Who nu va participa la ediția aniversară de 50 de ani a Festivalului Woodstock

Roger Daltrey a declarat într-un interviu pentru Billboard că trupa The Who nu va concerta la ediția aniversară de 50 de ani a Festivalului Woodstock, care va avea loc în 2019.

"În august în America este prea cald pentru mine", spune Daltrey.

În continuarea interviului, fostul solist The Who se declara nemulțumit de ideea refacerii Woodstock:

"Nu poți reedita Woodstock pentru că vedeta Woodstock-ului a fost publicul. Poți sărbători data, dar nu poți reedita [festivalul]. Nimeni nu ne-a abordat, oricum, dar nu aș fi interesat de așa ceva".

Între 16-18 august 2019, Live Nation Concerts pregătește ediția aniversară de 50 de ani a Festivalului Woodstock în locul în care acesta s-a desfășurat inițial.

În weekendul 15-18 august 1969, aproape jumătate de milion de oameni se adunau pe o pajişte, pentru „trei zile de pace şi muzică“, cum scria pe afişul Festivalului de la Woodstock.

Nume mari care au cântat la Woodstock sunt Jimi Hendrix, Ten Years After, Joe Cocker, The Band, Grateful Dead, Creedence Clearwater Revival, The Who, dar mulţi alţi artişti de renume au refuzat, la vremea respectivă, participarea la festival: Bob Dylan, The Doors, Led Zeppelin, The Moody Blues, Free şi Jethro Tull.

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios