Ian Gillan nu crede că este potrivit să faca comentarii vis-a-vis de trupele noi

Pe covorul roșu al premiilor Ivor Novello din 2019, solistul Deep Purple, Ian Gillan, a fost întrebat de NME dacă există trupe noi în ascensiune care merita atenție.

Raspunsul lui Ian Gillan a fost:

"Nu, mă distantez de toate acestea și pentru un motiv bun: pentru că, atunci când eram în anii mei de formare, i-am respins pe Frank Sinatra, Bing Crosby, Andy Williams și Dean Martin, despre care realizez acum că sunt mari artiști. Dar, la vremea respectivă, ca tânăr, există un fel de vandalism psihologic, trebuie să-ti iei distanta. Si sunt in această situație acum, mă gândesc, trebuie să stau deoparte și nu vreau să fac comentarii cu privire la noile generații".

Cea de-a doua componentă Deep Purple a fost onorată cu premiul "International Achievement" la premiile de compoziție Ivor Novello din 2019, care a avut loc joi seara (23 mai) la Grosvenor House din Londra, Anglia.

Solistul Ian Gillan, basistul Roger Glover și bateristul Ian Paice au participat la ceremonie și au fost premiați alături de fostul chitarist Deep Purple, Ritchie Blackmore, și fostul clapar Jon Lord, care a primit premiul postum.

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios