Aaron Lewis speră la un nou album Staind "brutal" și "heavy"

Staind se va reuni pentru câteva spectacole în această toamnă, după o pauză de cinci ani.

Cu mai mult de 15 milioane de albume vândute în întreaga lume, membrii originali Aaron Lewis, Mike Mushok și Johnny April împreună cu bateristul Sal Giancarelli au câteva spectacole, inclusiv la festivalul Louder Than Life din Louisville, Kentucky în septembrie și la festivalul Aftershock din Sacramento , California, în octombrie.

Întrebat de podcastul "Rock Talk With Mitch Lafon" dacă întâlnirile Staind vor duce la o activitate viitoare din partea trupei în 2020, Lewis a spus: "Cu siguranță. Lăsăți-ne să ne întâlnim, sa avem câteva spectacole și vedem ce se întâmplă".

Lewis nu a exclus, de asemenea, muzică nouă cu Staind, care nu a mai lansat un nou album de studio, din 2011. În ceea ce privește materialul nou Staind, Aaron a spus:

"Cred că dacă mergem în studio și facem ceva, va fi ceva destul de brutal. Ar fi o continuare a cât de heavy eram la începuturi, după care "It's Been Awhile" și "Outside" și "So Far Away" și cântece de genul ăsta, cântece de radio, au indus confuzie. Pentru că, dacă ați venit și ne-ați văzut la vreun show, show-ul a fost cu mult mai heavy decât majoritatea cântecelor pe care le-ați auzit la radio".

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios