David Draiman (Disturbed) susține legalizarea marijuanei

Din ce în ce mai multe state americane au început să adopte politici favorabile consumului de marijuana, iar solistul Disturbed este mai fericit ca niciodată de acest progres.

David Draiman este convins de avantajele aduse de planta miraculoasă – are beneficii medicinale, spune el, dar este și o alternativă pentru oamenii care iau tratamente cu efecte adverse foarte pronunțate.

„Pe de altă parte,” declară Draiman pentru emisiunea Dudes Talking S#*t In A Truck, „aș prefera să îmi petrec timpul cu persoane care au fumat marijuana decât cu un grup de bețivi”.

David și-a declarat încă de acum câțiva ani apartenența la un stil de viață „fumat” – artistul a declarat în 2015, într-un interviu acordat celor de la Revolver, că 95% din piesele Disturbed au fost compuse într-o stare de spirit mult îmbunătățită de Maria Ioana. „Îmi vine o idee vagă pentru o melodie, aprind un joint și merg să fac un duș, las aburii să se formeze… mă ajută să mă relaxez și pot vedea clar unde e nevoie să mai lucrez”.

Cel mai recent disc semnat Disturbed„Evolution”, a apărut pe piață la data de 19 octombrie 2018 și a debutat pe poziția a patra în clasamentul Billboard 200, cu o cifră de vânzări de 71.000 de unități.

Foto: Realtor

Web radios