Papa Roach plănuiesc lansarea unui documentar pentru a sărbători două decenii de activitate muzicală

Documentarul plănuit de băieți se va concentra pe cei douăzeci de ani de la lansarea discului lor de debut, „Infest”.

Americanii de la Papa Roach vor sărbători în mare stil aniversarea de douăzeci de ani de la lansarea materialului „Infest”, după cum relatează cei de la Loudwire. Cu această ocazie, muzicienii sunt de părere că un documentar ar fi bine-primit de fani, mai ales că acesta ar conține material colecționat de artiști de-a lungul celor două decenii în care „Infest” a putut fi apreciat.

Vestea, ce-i drept, destul de săracă în detalii, ne-a fost adusă de nimeni altul decât basistul formației, Tobin Esperance, într-un interviu acordat pentru Goetia Media. „Tot materialul pe care l-am adunat de-a lungul ultimilor douăzeci de ani, sperăm să îl adunăm într-un documentar care va apărea în curând,” a declarat muzicianul.

Deși abia așteptăm să facem o recapitulare a tuturor momentelor cruciale din cariera Papa Roach, ne bucurăm profund să aflăm, tot de la Tobin, că trupa se concentrează și pe experimentarea pentru ceva material de studio nou.

Pe data de 3 martie, Papa Roach au susținut un concert incendiar în București, ocazie cu care am reușit să îl tentăm la o conversație pe solistul Jacoby Shaddix. Ce a ieșit, poți vedea aici. Muzicienii mai au programate șase spectacole pe teritoriu european, urmând ca în aprilie să înceapă partea nord-americană a turneului.

Foto: Facebook, RockFM

Web radios