Papa Roach au filmat un nou videoclip pentru piesa „Feel Like Home” în auto-izolare

După cum demonstrează americanii, nu există niciun motiv pentru care timpul petrecut în familie să fie plictisitor. Iată cum s-au distrat băieții în cele mai bizare locații (din casă/curte).

După o perioadă atât de îndelungată de stat în casă, mulți dintre noi au senzația că mai au puțin și cedează nervos. Un exemplu foarte potrivit care ilustrează sentimentul este noul videoclip lansat de americanii de la Papa Roach pentru melodia „Feel Like Home”, asupra căruia ne atrage atenția publicația Metal Hammer. Printre interpretări la instrumente în cele mai originale locații (în duș, în garaj, pe vasul de WC, pe podea, lângă un grătar din curte sau pe trambulină), muzicienii ne arată cum se descurcă în izolare mimând călătorii, dar și petrecând timp prețios cu familia.

Chiar și așa, artiștii tratează situația cu responsabilitate – deși aveau un turneu european planificat pentru a sărbători douăzeci de ani de activitate, alături de Hollywood Undead și Ice Nine Kills, acesta a fost întrerupt.

„Pentru că încă există multă incertitudine în ceea ce privește momentul în care guvernele locale vor ridica restricțiile pentru adunări numeroase, când locațiile vor avea voie să găzduiască spectacole și când riscul asupra sănătății și siguranței publicului va scădea, reprogramarea în timp util a spectacolelor noastre din Paris, Tilburg, Dusseldorf, Hamburg și Copenhaga a fost imposibilă,” au declarat muzicienii pe pagina oficială de Facebook a trupei. Din această cauză, au continuat băieții să explice, restul turneului european a fost anulat, în loc să fie reprogramat.

Din fericire, noi am avut ocazia să îi vedem live pe băieți înainte să înceapă toată nebunia. Papa Roach au susținut un concert fenomenal în București, în martie, acesta fiind deschis de Hollywood Undead și Ice Nine Kills. Cu ocazia asta, am reușit să îl tentăm pe solistul Jacoby Shaddix la o conversație despre diferențele dintre publicul european și cel american, dar și despre cel mai recent album al trupei, „Who Do You Trust?”. Întregul interviu poate fi citit, ascultat și urmărit aici.

Web radios