Rob Halford, Geezer Butler, Dave Grohl îl onorează pe Ronnie James Dio în ziua în care ar fi împlinit 78 de ani

Jack Black, Vinny Appice și multi altii ii aduc un omagiu legendei metalului.

Rob Halford de la Judas Priest, Dave Grohl de la Foo Fighters, Geezer Butler de la Black Sabbath, Jack Black și alți câțiva artiști sunt prezenți într-un nou videoclip care îl onorează pe solistul Ronnie James Dio, care ar fi împlinit 78 de ani pe 10 iulie.

„Ne conectăm tot timpul cu vocea și muzica incredibilă a lui [Ronnie]”, spune Halford în videoclip. "El a fost și va fi întotdeauna prietenul meu, mentorul meu și eroul meu".

Grohl îl numește pe Dio „unul dintre cei mai mari cântăreți din toate timpurile” și își amintește ca se uita la el la televizor cand era copil. de asemenea, il numeste inspiratia pentru a deveni el insusi muzician.

Butler, care, de asemenea, îl numește pe Dio „cel mai bun solist de metal din toate timpurile”, spune că Ronnie „și-a iubit fanii mai mult decât oricine altcineva cunoscut de mine".

Videoclipul a fost realizat împreună cu Ronnie James Dio Stand Up and Shout Cancer Fund, care a strâns peste 2 milioane de dolari pentru cercetarea cancerului de-a lungul anilor.

 

Web radios