Papa Roach revin cu un fragment al piesei „Stand Up”

Melodia a fost inclusă în noul material promoțional pentru Ultimate Fighting Championship.

Americanii de la Papa Roach par a fi în continuă mișcare indiferent de situația globală. De data asta, muzicienii le-au oferit fanilor un fragment dintr-o nouă melodie, după cum ne atrag atenția cei de la Loudwire. Artiștii au inclus o parte a cântecului „Stand Up” în noul trailer dedicat UFC (Ultimate Fighting Championship), acesta fiind difuzat pe postul TV ESPN.

Fragmentul muzical de numai un minut este acompaniat de un clip în care au fost alăturate scene cu impact emoțional din diverse ediții ale UFC. După cum te-am obișnuit, te poți bucura de videoclip și (parțial) de piesă mai jos.

Abia în luna decembrie a anului trecut, formația Papa Roach și-a bucurat audiența cu un EP. Intitulat „20/20”, acesta include cinci melodii, toate fiind versiuni reimaginate ale celor mai de succes cântece din cariera lor. Discul a apărut pe piață în decembrie și conține două versiuni ale piesei Scars și melodiile „Last Resort”, „Getting Away With Murder” și „Between Angels And Insects” (via Blabbermouth).

Muzicienii plănuiesc o altă lansare pentru luna martie – „Greatest Hits Vol. 2 – The Better Noise Years” - care va include și o colaborare cu Danny Worsnop (Asking Alexandra).

Foto: Instagram, Papa Roach

Web radios