Autobiografia lui Ronnie James Dio este terminată și urmează sa se lanseaze în iulie

Într-un interviu nou-nouț cu RockSverige, Wendy Dio, văduva și managerul lui Ronnie James Dio, a oferit o actualizare despre mult așteptata autobiografie a solistului heavy metal, care a fost parțial scrisă înainte de moartea lui și care inițial era programată să fie publicată acum câțiva ani prin MTV Books.

Ea a declarat: "Am cartea, autobiografia lui Ronnie, a terminat-o în cele din urmă cu [jurnalistul rock] Mick Wall și cred că va ieși de ziua lui Ronnie, pe 10 iulie. Ronnie scrisese jumătate din ea, iar Mick Wall și cu mine ne-am adunat și am găsit multe interviuri, așa că am vrut să fie în continuare prin vocea lui Ronnie. Sunt foarte mulțumita de asta".

Wendy Dio a vorbit, de asemenea, despre viitorul documentar despre cariera, viața și vremurile legendarei legende rock. Este primul documentar despre Dio care este pe deplin autorizat de mostenitorii artistului. BMG este atât finanțator, cât și producător executiv al filmului. Wendy Dio a precizat ca cel mai probabil, documentarul va vedea lumina zilei în 2022.

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios