Gene Simmons spune că tinerii fani sunt „vinovați” pentru moartea rockului: „Ați ucis lucrul pe care îl iubiți”

Luna trecută, Simmons a revenit asupra afirmatiilor sale potrivit carora „rock-ul este mort”, spunând că trupele noi nu „au timpul pentru a crea glamour, entuziasm și lucruri epice”.

Vorbind cu un post de radio din New York pe 4 februarie, Simmons a aprofundat opinia sa, de data aceasta arătând cu degetul către „tinerii fani”.

Când a fost întrebat de gazda emisiunii daca referirile sale la moartea rock-ului au legatura cu difuzarile putine pe radio sau la streaming, Simmons a răspuns: „La toate modurile. Iar vinovații sunt tinerii fani".

„Ati ucis lucrul pe care îl iubiti. Pentru că, de îndată ce a aparut streamingul, le-ai luat șansa noilor trupe grozave care sunt acolo în umbră, care nu își pot lăsa jobul din fiecare zi, pentru că nu poți face un ban băgând muzica acolo, pentru că atunci când descărcați lucruri, [artistilor le revine] este o sută sau o mie partea dintr-un bănuț.

„Și așa trebuie să ai milioane si milioane, ba chiar miliarde de descărcări înainte de a putea face câtiva bani. Și fanii au ucis acel lucru. Deci, afacerea este moartă ”.

Web radios