Papa Roach au creat un album cu intenția de a aduce muzica rock înapoi în atenția publicului

Solistul Jacoby Shaddix susține că materialul face parte din curentul de evoluție a muzicii rock, numind și alți artiști care contribuie la acesta.

Cu toții simțim schimbarea ce are loc, mai mult sau mai puțin subtil, în lumea muzicii rock. Mulți membri ai publicului sunt dezamăgiți de această evoluție, însă nu puțini sunt cei care primesc schimbarea cu brațele deschise, iar solistul Jacoby Shaddix (Papa Roach) se poziționează ferm în cea de-a doua categorie.

Într-un interviu acordat pentru „Rock This With Allison Hagendorf” și preluat de Loudwire, muzicianul declară că este extrem de entuziasmat să vadă ce se întâmplă și că este tare fericit să facă parte dintr-o formație rock în perioada asta.

„Știi, apare o grămadă de muzică ce mă inspiră. Bring Me The Horizon sunt unii dintre artiștii care împing muzica rock spre viitor,” spune Shaddix, oferindu-i ca exemplu și pe Grandson și Yungblud, și menționând și tranziția spectaculoasă a lui Machine Gun Kelly.

Artistul este foarte optimist și în ceea ce privește viitorul muzicii live: „Cred că, pe măsură ce treaba cu COVID-19 va evolua […] vom reveni pe teren, iar muzica asta foarte inspirată care a fost creată în ultimul an va continua să fie lansată, știi, și asta am făcut și noi. Am creat un album nou și simt că suntem unul dintre jucători. Adică am prins frâiele propriului vas,” declară Shaddix.

Cel mai recent album al formației, „Who Do You Trust”, a apărut pe piață în ianuarie 2019.

Foto: Instagram, Jacoby Shaddix

Web radios