Atreyu colaborează cu Hyro The Hero pentru singleul „Legendary”

Piesa va fi inclusă pe noul album semnat Hyro The Hero, „Kids Against The Monsters”.

Hyro The Hero s-a pus bine de tot pe treabă pentru noul său album, motiv pentru care lansează încă o colaborare spectaculoasă – de data asta, cu Atreyu. Piesa „Legendary”, relatează cei de la Alternative Press, a fost un efort de echipă, la compoziția ei lucrând Hyro, trei dintre membrii Atreyu (solistul Brandon Saller și chitariștii Dan Jacobs și Travis Miguel), dar și multi-talentatul Matt Good (From First To Last).

Pentru publicația deja menționată, Brandon a declarat că nici nu a ezitat când a auzit despre proiect. „Hyro este un om atât de electric,” a explicat solistul. „Este un performer foarte bun și un artist foarte muncitor. Când s-a ivit oportunitatea de a face parte din cântecul ăsta, am sărit imediat!”.

Aceasta este cea de-a patra melodie ce ne ajunge la urechi de pe discul „Kids Against The Monsters”. Până acum, ne-am putut bucura de o colaborare cu David Draiman (Disturbed) pentru piesa „We Believe”, de una cu Chad Gray (Hellyeah) pentru melodia „FIGHT” și de o alta cu Spencer Charnas (Ice Nine Kills) pentru cântecul „Retaliation Generation”. Toate cele patru melodii pot fi ascultate mai jos.

Foto: Instagram, Atreyu, @timcayem

Web radios