Foo Fighters lansează un videoclip animat pentru piesa „Chasing Birds”

Având în vedere calitatea incredibilă a animației, nu putem spune decât că, în combinație cu melodia, parcă te transpune într-un univers paralel.

Chasing Birds” este melodia semnată Foo Fighters asupra care ne concentrăm astăzi, iar motivul este clar. După cum ne atrag atenția cei de la Kerrang!, formația lui Dave Grohl a lansat un videoclip animat plin de elemente distractive pentru piesa menționată – de la membri ai trupei care se topesc și până la peisaje de deșert în culori neon și gropi ce se transformă în guri monstruoase cu zeci de dinți și numeroase perechi de ochi.

Melodia „Chasing Birds” este inclusă pe cel mai recent disc lansat de americani, „Medicine At Midnight”. Acesta a apărut pe piață în luna februarie, ocupând prima poziție în peste zece clasamente naționale și clasându-se pe primul loc în topul Billboard 200. În Regatul Unit al Marii Britanii, albumul a fost deja certificat cu argint.

Pentru vara asta, Foo Fighters aveau planificat un turneu european pe care s-au văzut nevoiți să îl amâne. Astfel concertele anunțate pentru luna iunie a anului ăstuia vor avea loc în iunie 2022, după cum poți vedea mai jos.

Web radios