Coldplay deschide Brit Awards 2021

Noul single al trupei, „Higher Power”, va ieși vineri, anunță NME.

Trupa va cânta pe un ponton pe Tamisa, lângă O2 Arena, pentru ceremonia care va avea loc pe 11 mai. Spectacolul va urma noului single Coldplay, „Higher Power”, care sosește vineri (7 mai). Single-ul va avea debutul live la American Idol în acest weekend.

Este a treia ora când Coldplay este prezenta pe scena Brit Awards. Trupa a mai deschis gala în 2016, iar anul următor cântat cu The Chainsmokers piesa „Something Just Like This”.

De asemenea, Coldplay a câștigat pe parcursul anilor mai multe trofee din categoriile cele mai importante, printre care "Best British Group" de patru ori, „British Album of the Year” de trei ori, dintr-un total de 28 de nominalizări.

Ceremonia va fi găzduită de Jack Whitehall și difuzată pe ITV și ITV Hub.

Premiile vor fi un eveniment cu o audiență live de 4.000 de persoane, că parte a unui program de cercetare al guvernului britanic pentru a examina riscul transmiterii COVID-19 la evenimentele live. Spectatorii nu vor fi obligaţi să poarte măşti sau să păstreze distanţa fizică, dar trebuie să prezinte înainte de acces un test Covid-19 cu rezultat negativ.

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios