Ziua de naștere a lui Ronnie James Dio va fi sărbătorită cu un eveniment virtual mondial

The Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund, fondata în memoria solistului, își va uni forțele cu producătorii de evenimente virtuale Rolling Live Studios pentru a sărbători ziua de naștere a lui Ronnie sâmbătă, 10 iulie, astfel incat fanii din toată lumea sa onoreze impactul incontestabil al lui Dio atât pe scenă, cât și în afara ei.

Solistul Elf, Rainbow, Black Sabbath și DIO a murit in 2010 in urma unui cancer gastric.

Evenimentul va fi găzduit pe rollinglivestudios.com, iar printre vedetele care vor participa se numara Tony Iommi (Black Sabbath), Carmine Appice (Vanilla Fudge, Beck), Vinny Appice (DIO, Sabbath), Joey Belladonna (Anthrax), Chuck Billy (Testament), Lita Ford; Glenn Hughes.

Printre participantii anuntati se numara si Melody Cristea de la trupa Liliac, o trupă din 5 copii excepționali din părinți români si care sunt stabiliti in Statele Unite.

De asemenea, vor participa membri ai formației DIO. Vedetele de radio și televiziune Eddie Trunk și Matt Pinfield vor fi gazdele evenimentului, realizând interviuri cu artiști, precum și cu producătorul DIO Wyn Davis și văduva lui Ronnie și managerul lui, Wendy Dio.

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios