Munky (Korn): Trupei îi este dor de basistul Fieldy

Muzicianul a luat o pauză încă de vara asta pentru a se concentra pe renunțarea la diverse obiceiuri nocive.

Încă din iunie, basistul Reginald Arvizu (cunoscut sub numele de scenă „Fieldy”) a clarificat că nu mai poate participa la proiectele desfășurate de propria formație, Korn. Câteva luni mai târziu, foștii colegi îl susțin pe Fieldy la fel de mult. Conform Ultimate Guitar, chitaristul James Shaffer (zis „Munky”) a deschis subiectul într-un interviu acordat pentru Loudwire Nights.

„Îi oferim timp, fără să îl presăm, ca el să își dea seama ce își dorește să facă, pentru că nu ne oprește nimic să muncim sau să mergem în turneu în continuare,” spune artistul. „Dar ne este dor de el. Îl iubim pe tip și ne dorim doar ca el să fie sănătos”.

Când a luat decizia de a lua o pauză, Fieldy a mărturisit că, de câțiva ani, se confruntă cu diverse probleme personale care l-au făcut să adopte, din nou, obiceiuri dăunătoare. Artistul a decis să pună accentul pe vindecare.

„În ultimii 6 ani, m-am confruntat cu nişte probleme personale care, uneori, m-au făcut să revin la unele obiceiuri proaste şi au creat tensiuni cu oamenii din jurul meu”, a mărturisit public Fieldy. „Mi-a fost sugerat să îmi iau ceva timp liber pentru a mă vindeca. Voi respecta ce mi-a fost cerut şi o să iau acea pauză. Din păcate, nu mă veţi vedea pe scenă cu trupa mea. Voi face eforturi pentru a renunța la obiceiurile proaste. Între timp, voi continua să creez, pentru a-mi păstra mintea şi sufletul bine,” a clarificat el.

Web radios