Nita Strauss: Noul său album este o colecție de colaborări

„Sunt extrem de entuziasmată să îi am pe câțiva dintre soliștii mei preferați din toate timpurile ca invitați,” declară Strauss pentru Loudwire Nights.

Chitarista Nita Strauss se pregătește să revină cu un album complet de studio, iar acesta va fi plin colaborări cum nu ne putem imagina. Conform publicației online Loudwire, artista a mărturisit pentru Loudwire Nights că, de data asta, nu se mai bazează exclusiv pe instrumente, ci a cerut ajutorul unor soliști care au făcut deja istorie în lumea rockului.

Primul single lansat de Strauss de pe noul album, „Dead Inside”, a fost înregistrat împreună cu solistul Disturbed, David Draiman. Din păcate, despre celelalte colaborări nu știm, încă, nimic. Cu toate astea, artista spune că nu mai durează mult până aflăm lista de nume care au contribuit la material.

„Lista de dorințe este, evident, foarte lungă pentru că există atât de mulți muzicieni talentați cu care mi-ar plăcea să colaborez. Apoi, a devenit un joc al programărilor. A fost, cu siguranță, un proces, dar sunt extrem de entuziasmată să îi am pe câțiva dintre soliștii mei preferați din toate timpurile ca invitați [...],” spune ea.

Strauss ne face, oricum, o promisiune: numele vor fi dezvăluite foarte curând.

Foto: Facebook, Nita Strauss

 

Web radios