David Draiman: Despre cum a început colaborarea cu Nita Strauss

Artistul vorbește despre melodia pe care abia a lansat-o alături de Strauss și despre cum a cunoscut-o.

După cum probabil ai văzut deja, Nita Strauss nu numai că lucrează la un album plin de colaborări, ci deja a lansat una dintre acestea. Împreună cu David Draiman, solistul formației Disturbed, chitarista a oferit fanilor cântecul „Dead Inside”. Acum, am aflat de la Draiman și cum a luat naștere ideea asta. Conform Ultimate Guitar, într-un interviu acordat pentru WRIF, David a povestit că este prieten de foarte mult timp cu partenerul de viață al Nitei.

„El și cu mine suntem prieteni de – oh, Doamne – aproape de când îi cunosc pe băieții din Disturbed, să fiu sincer, poate cu o diferență de vreo cinci ani,” spune el. „Ne știm de foarte, foarte mult timp și am cunoscut-o pe Nita când am mers să îl văd pe Alice Cooper în Austin, TX, când locuiam acolo”.

Muzicianul mărturisește că Strauss i-a lăsat o impresie incredibilă. „În mijlocul acestei pandemii, acestei perioade pline de nimic și datorită înfometării de a face lucuri, Josh m-a contactat. Iar Nita și cu mine am cântat de câteva ori împreună […]”.

La început, spune el, nu a avut timp să se ocupe de piesă. Apoi, Draiman a avut o revelație și i-a bombardat cu idei pe Nita și pe Josh timp de două-trei zile. Ce a ieșit, poți asculta mai jos.

Singleul este inclus pe noul album la care lucează Nita Strauss, despre care ți-am scris mai multe aici.

Foto: Facebook, David Draiman

Web radios