Aaron Lewis (Staind) ne aduce videoclipul cu versuri al piesei „Get What You Get”

Piesa este extrasă de pe noul album solo al muzicianului, „Frayed At Both Ends”, ce va apărea pe piață la începutul anului viitor.

După cum probabil știi, dacă îi urmărești cu interes ridicat pe cei de la Staind, solistului Aaron Lewis îi place, din când în când, să mai lanseze muzică și pe cont propriu. Conform Blabbermouth, muzicianul a revenit cu un singleul „Get What You Get”, căruia i-a atașat și un videoclip cu versuri. Ce a ieșit – și din punct de vedere vizual, dar și muzical – poți vedea mai jos.

Melodia este extrasă de pe noul album pe care Lewis îl pune la cale, „Frayed At Both Ends”, de care ne vom putea bucura începând cu luna ianuarie a anului viitor. Momentan, însă, artistul încă se ocupă cu ultimele retușuri aduse acestui material.

„Este atât de multă muzică foarte bună în Nashville, lucru pe care cred că îl știe toată lumea,” spune Aaron. „Dar până nu trăiești aici, până nu ajungi să cunoști oamenii, nu realizezi cât de adânc ajunge asta. Te inspiră să fii alături de oameni care sunt atrași de același tip hard de country […],” continuă el.

Urmând să apară pe piață la data de 28 ianuarie, albumul „Frayed At Both Ends” ne va aduce douăsprezece cântece, după cum urmează:

  1. Again
  2. Goodbye Town
  3. Everybody Talks To God
  4. Am I The Only One 
  5. Kill Me Like You Love Me
  6. Pull Me Under
  7. Life Behind Bars
  8. Waiting There For Me
  9. They Call Me Doc (feat. CreatiVets, Vince Gill, Dan Tyminiski)
  10. Get What You Get
  11. Sticks And Stones
  12. One In The Same
  13. Someone

Foto: Facebook, Aaron Lewis

Web radios