David Draiman susține că noul album Disturbed nu va conține mai mult de șase melodii

„Sunt hotărât să nu scot un album complet,” declară el pentru Revolver. Iată care este motivul pentru care artistul a decis să renunțe la LP-uri, cel puțin pentru viitorul apropiat.

Despre noul album al formației sale, David Draiman a tot vorbit în ultimul timp, cel mai important detaliu oferit de artist până acum fiind acela că materialul va semăna cu modul în care Disturbed suna „în tinerețe”. De data asta, într-un interviu acordat pentru Revolver și preluat de publicația online Metal Injection, muzicianul mărturisește și că albumul ce urmează va îmbrăca forma unui EP.

„Sunt determinat să nu scot un album complet,” spune el. „Ne punem tot sufletul și toată inima în fiecare piesă pe care o creăm. Și să scriem zece melodii pentru ca numai trei dintre ele să ajungă la radio și să fie recunoscute și numai de ele să își amintească fanii, apoi celelalte șapte să stea pe un raft să se umple de praf – de ce? Nu mai are niciun sens să facem asta. Așa că pentru următoarele câteva [albume], vor fi doar câte cinci sau șase piese,” ne informează Draiman.

Artistul susține că societatea în care trăim acum este una în care lucrurile se consumă puțin câte puțin și nu există persoană care să se poată opune acestui lucru. „Și oricât de mult aș aprecia, în mod egoist, albumele conceptuale sau ideea de a spune o întreagă poveste, nu îi pot forța pe oamenii care nu le pot accepta”. David recunoaște că nu îl deranjează ca, în momentul ăsta, fiecare melodie să spună propria poveste – „accept lucrurile așa cum sunt,” spune el.

Foto: Facebook, Disturbed

Web radios