Ringo Starr, Jon Hamm și regizorul Taika Waititi, în noul clip SF al clasicului „My Sweet Lord” - George Harrison

În timp ce ediția Deluxe a compilației „All Things Must Pass 50th Anniversary” a lui George Harrison a primit o nominalizare la Grammy, un nou videoclip al unei dintre cele mai faimoase melodii ale lui a fost lansat. De astăzi, videoclipul va putea fi văzut și pe Rock TV.

Videoclipul, care este un fel de „Men In Black meets X-Files”, a fost regizat de Lance Bangs si prezinta o distributie de celebritati, inclusiv doi dintre fostii colegi de trupa ai lui Harrison, bateristul Beatles Ringo Starr si colegul de la Travelling Wilburys, Jeff Lynne (ELO, de asemenea).

În clip joacă și muzicienii Joe Walsh (Eagles), „Weird Al” Yankovic și Reggie Watts, actorii Peter Hammill, Darren Criss, Jon Hamm și Rosanna Arquette, comedianții Moshe Kasher, Natasha Leggero, Patton Oswalt și alții, inclusiv regizorul Taika Waititi și artistul vizual Shepard Fairey. Videoclipul îi prezintă și pe soția lui Harrison, Olivia Harrison, și pe fiul lor Dhani Harrison.

„George a avut simțul umorului în toate videoclipurile sale, așa că am păstrat acel spirit și am umplut distribuția cu prieteni și admiratori ai muzicii sale, mulți venind din peisajul actual al comediei”, a spus regizorul Lance Bangs.

Foto: captură Youtube.

Web radios