Dorințele pentru noul an ale lui Gene Simmons: „Mi-ar plăcea să fiu un tip mai bun, mai amabil, mai arătos și mai bogat”

Basistul/vocalistul KISS, Gene Simmons, a fost întrebat într-un interviu recent pentru Toronto Sun despre dorințele și speranțele sale de Anul Nou pentru 2022.

El a răspuns: <<Mi-ar plăcea să fiu un tip mai bun, mai amabil, mai arătos și mai bogat. Nu toate se vor întâmpla, dar cu siguranță pot deveni o persoană mai bună - mai amabilă, să ofer mai mult în scopuri filantropice, sa fii deschis chiar și persoanelor cu care ești în total dezacord. Cu toții trăim pe această planetă și nu vei putea să-i faci pe toți să se răzgândească. Și asta e în regulă. Suntem de acord că nu suntem de acord. „Hei, nu sunt de acord cu tine. Hai să bem o cafea”>>.

KISS și-a lansat turneul de rămas bun în ianuarie 2019, dar a fost forțată să-l suspende în 2020 și o parte a anului 2021 din cauza pandemiei de COVID-19.

„End Of The Road” a fost programat inițial să se încheie pe 17 iulie 2021 în New York, dar de atunci a fost prelungit cel puțin până la sfârșitul anului 2022. Turneul a fost anunțat în septembrie 2018, după o interpretare KISS a melodiei clasice a trupei „Detroit Rock City" la "America's Got Talent".

Toamna trecută, solistul KISS Paul Stanley a spus că show-ul final al turneului „End Of The Road” va avea loc probabil în următorul an și jumătate.

Kiss este de văzut pentru prima oară în România pe 16 iulie, într-un concert la Romexpo.

Foto: Getty Images/ Guliver.

Web radios