Documentarul oficial Ronnie James Dio va fi lansat anul acesta

Wendy Dio, văduvă și managerul lui Ronnie James Dio, a vorbit cu jurnalistul argentinian Lucas Gordon despre viitorul film care documentează cariera, viața și vremurile bune ale legendarului vocalist și chitarist. Este primul documentar despre Dio care este pe deplin autorizat de moștenitorii artistului. BMG este atât finanțator, cât și producător executiv al filmului.

„Va apărea [mai târziu în acest] an”, a spus Wendy Dio. „Am văzut [recent] primele secvențe. A fost foarte emoționant. Este foarte diferit de [autobiografia lui Dio]. Pentru că volumul se termină în 1986, cu Ronnie cântând la Madison Square Garden. Dar documentarul merge până la capăt, până la sfârșitul vieții. Și a fost foarte emoționant. L-am urmărit cu publicistul meu și o persoană de la BMG, care finanțează documentarul. Și am plâns cu toții. A fost foarte emoționant. Dar este foarte interesant și foarte bun.

Rob Halford este grozav în el, povestește. Lita Ford [și] Jack Black [sunt, de asemenea, în el]. Eddie Trunk [personalitate radio SiriusXM] și Mick Wall [autorul autobiografiei lui Dio] au povestit amândoi totul. Sunt foarte mulțumită de el. Nu știu exact când va apărea [în acest] an, dar va fi lansat [acest] anul.”

Foto: Getty Images/ Guliver.

Web radios