Papa Roach anunță lansarea albumului „Ego Trip” și ne oferă piesa „Cut The Line”

„Cut The Line” este deja cel de-al cincilea single extras de pe noul album semnat Papa Roach, „Ego Trip”.

Americanii de la Papa Roach au muncit din greu pentru ca noi să ne putem bucura de material nou din partea trupei – începând chiar de acum un an. Deși noul album al artiștilor urmează să apară pe piață luna viitoare, relatează publicația online Metal Hammer, încă o piesă extrasă de pe el, „Cut The Line”, a fost deja împărtășită cu fanii. Aruncă-ți un ochi mai jos în cazul în care vrei să vezi cum au evoluat muzicienii.

Până acum, de pe discul „Ego Trip” am mai avut ocazia să ascultăm câteva singleuri lansate pe parcursul ultimelor luni: „Kill the Noise”, „Swerve” (feat. FEVER 333 & Sueco), „Dying To Believe” și „Stand Up”. Ca să îți faci o idee mai bună despre ce ne așteaptă în aprilie, îți lăsăm toate piesele astea mai jos.

Albumul „Ego Trip” va apărea pe piață la data de 8 aprilie, prin intermediul casei de discuri New Noize Records. Acesta ne va aduce următoarele melodii:

  1. Kill the Noise
  2. Stand Up
  3. Swerve (Ft. FEVER 333 & Sueco)
  4. Bloodline
  5. Liar
  6. Unglued
  7. Dying To Believe
  8. Killing Time
  9. Leave a Light On
  10. Always Wandering
  11. No Apologies
  12. Cut The Line
  13. I Surrender

Cu titanii de la Papa Roach am avut ocazia să ne vedem live (acum vreo zece ani) în martie 2020, la Arenele Romane. La momentul respectiv, americanii erau chitiți să își promoveze cel mai recent disc, „Who Do You Trust?”. În deschidere au facut spectacol Ice Nine Kills și Hollywood Undead.

Foto: Arhiva RockFM

Web radios