Trailer pentru documentarul „Dio: Dreamers Never Die”

Trailerul oficial pentru documentarul care vorbește despre cariera, viața și vremurile bune ale legendarului Ronnie James Dio a apărut.


Produs de văduva lui Dio și managerul său pentru multă vreme, Wendy Dio, „Dio: Dreamers Never Die” documentează ascensiunea incredibilă de la solist doo-wop în anii '50 la începuturile sale cu ELF, Rainbow, pentru ca apoi să îl înlocuiască pe Ozzy Osbourne în Black Sabbath. Și-a consolidat apoi statutul de star rock cu propria trupă, DIO. 

Filmul include imagini și fotografii personale nemaivăzute până acum, precum și scene cu cei mai apropiați colegi, familia și prietenii săi: Wendy, Tony Iommi, Geezer Butler, Glenn Hughes, Vinny Appice, Lita Ford, Rob Halford, Sebastian Bach, Eddie Trunk și Jack Black.

Într-un interviu de la începutul acestuia an, Wendy Dio, văduva și fostul manager al lui Dio, a spus:

„Am văzut [recent] primele secvențe. A fost foarte emoționant. Este foarte diferit de [autobiografia lui Dio]. Pentru că volumul se termină în 1986, cu Ronnie cântând la Madison Square Garden. Dar documentarul merge până la capăt, până la sfârșitul vieții. Și a fost foarte emoționant. L-am urmărit cu publicistul meu și o persoană de la BMG, care finanțează documentarul. Și am plâns cu toții. A fost foarte emoționant. Dar este foarte interesant și foarte bun.

Rob Halford este grozav în el, povestește. Lita Ford [și] Jack Black [sunt, de asemenea, în el]. Eddie Trunk [personalitate radio SiriusXM] și Mick Wall [autorul autobiografiei lui Dio] au povestit amândoi totul. Sunt foarte mulțumită de el. Nu știu exact când va apărea [în acest] an, dar va fi lansat [acest] anul.”

Filmul va intra în cinematografe pe 28 septembrie.

Foto: Getty Images/ Guliver.

Web radios