Geezer Butler: „Eu și Ozzy am căzut de acord” cu privire la show-ul final al Black Sabbath

Geezer Butler a dezvăluit că el și Ozzy Osbourne sunt de acord să susțină un ultim concert Black Sabbath. Basistul a mai spus că a vorbit cu Osbourne aproape zilnic, după o lungă perioadă în care au pierdut legătura. Ward și-a exprimat continuu dorința de a cânta din nou cu Sabbath, iar anul trecut, Iommi a spus că nu s-ar opune unei reuniuni, dacă toată lumea este sănătoasă.

Geezer Butler a vorbit despre posibilitatea ca Sabbath să se reunească pentru un concert final într-un interviu recent cu Eddie Trunk de la SiriusXM, însă există un mare „dar” din partea bateristului Bill Ward, care nu a participat la ultimele concerte ale trupei din 2016/2017. 

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, Butler a dezvăluit și intențiile lui Ozzy Osbourne, acela de a avea concertul pe stadionul de fotbal al echipei Aston Villa, din Birmingham, locul de unde a început heavy-metal-ul.

În ianuarie acest an, BBC publica declarațiile doamnei Osbourne, managerul lui Ozzy, care a spus că soțul ei ar dori încă două spectacole cu Black Sabbath pentru a „a-și lua rămas bun cum trebuie”. Ea a dezvăluit că speră să finalizeze planurile de deschidere a unui muzeu Osbourne și a unei școli de muzică în Birmingham.

Foto: Getty Images/ Guliver.

Web radios