De vorbă cu jurnalistul Costin Giurgea despre aventurile din Namibia

Jurnalistul Costin Giurgea a venit azi la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” pentru a ne povesti despre ultima sa călătorie în Africa. Acesta a explorat Namibia, o țară plină de animale sălbatice ci cu mâncăruri exotice

Azi, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, jurnalistul Costin Giurgea a povestit despre ultima sa aventură în Africa. Acesta tocmai ce s-a întors din Namibia și a împărtășit cu realizatorii câteva lucruri interesante despre această țară.

„E o țară de 850 de mii de kilometri pătrați, cu doar trei milioane de locuitori. Jumătate dintre ei sunt în capitală, iar, în restul țării, nu vezi pe nimeni. E pustiu”, a povestit invitatul. 

El a mai precizat că, în ciuda preconcepțiilor, țara e destul de sigură și frumoasă. „Este superbă Namibia. Se schimbă peisajul o dată la o sută de kilometri. Se varsă deșertul în ocean. E și un loc foarte sigur și prietenos cu turiștii. Te poți descurca cu Google Maps, poți plăti cu cardul peste tot, toată lumea vorbește engleză”.

Costin Giurgea a spus că sunt multe animale sălbatice pe teritoriul țării, însă se află în parcuri naționale. „Sunt gheparzi, sunt lei, muști mai puțin”, a glumit acesta. 

Așa cum v-a obișnuit, de fiecare dată când vorbește despre călătorii, Exarhu întreabă și de bucătărie. Jurnalistul a avut parte de o aventură culinară exotică. Acesta a spus că acolo se mănâncă mult vânat, așa că a trebuit să guste diferite sortimente de carne de antilopă și de zebră. Ramona a fost curioasă ce gust are carnea de zebră. „E cam ca vita, dar mai tare și cu o textură mai ciudată”, a răspuns Costin Giurgea. 


Morning Glory - 6.06.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:18:06

Morning Glory - 20.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 3

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:22

Morning Glory - 19.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 2

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:28:48

Morning Glory - 18.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 1

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:10:27

Web radios