Morning Glory Morning Glory/ Investim în Juniory

Zeci de copii din medii defavorizate vor fi sprijiniți de Rock FM.

“Ne simțim foarte bine când facem fapte bune, de fapt, alături de audiențele pe care le facem și care cresc continuu, asta e o răsplată la fel de valoroasă pentru noi cei care ne trezim în fiecare dimineață la 5 fără un sfert. Suntem, firește și mândri să fim parte a acestui proiect generos prin care facem ceva concret pentru acei copii care se nasc cu inegalitate de șanse. Altfel spus, Morning Glory, Morning Glory, E mândri-realizatory / Și e fericiți că poate / Să ajute juniory. Mai facem, că ne place” declară Răzvan Exarhu, realizatorul emisiunii Morning Glory, Rock FM.

Am lansat o nouă colecție Morning Glory, cu expresiile din emisiune, care sunt ele: „Un tricou cât de cât impecabil”, „Atât s-a putut”, „Cine v-a lucrat aici”, „Opașa”, „Cu drag”, „Spor la cafeluță”, „Om frumos”.

Orice produs achiziționat înseamnă o contribuție automată la cei 100.000 de lei pe care îi strângem pentru copiii vulnerabili din România.

Le găsiți pe toate în rețeaua de magazine Auchan și în MyAuchan Petrom, dar si pe auchan.ro de-acum și până când n-or mai fi.

Web radios