Știri de sezon

Comenzile de semințe și chipsuri s-au dublat în ziua meciului România-Ucraina. Probabil că până s-a încheiat meciul, comenzile au și ajuns. Răzvan Exarhu și Sergiu Floroaia trec în revistă cele mai bune știri ale sezonului, în direct la Știrile ProTV, înainte ca „Morning Glory” să plece în vacanță.

Înainte de a pleca în vacanță, gloryoșii mai aveau o misiune de îndeplinit - sarcina săptămânală de a distruge Pro TV-ul din interior. Azi-dimineață, realizatory și Sergiu Floroaia au dezbătut cele mai importante știri din acest sezon. 

Răzvan a spus că cea mai mare grijă a părinților e bullying-ul. 42% dintre părinții români consideră că asta e cea mai gravă problemă cu care se confruntă noile generații. Printre problemele enunțate de aceștia de mai numără consumul de droguri, stres și regimul alimentar sănătos.

O știre e că trenurile circulă cu viteză redusă, pentru că temperatura de la nivelul șinei depășește 50 de grade.

„Practic, CFR încearcă să bată DN1”, a spus Exarhu. 

Salvamontiștii din județul Alba au inventat primul rucsac cu care se poate zbura, pentru a ajunge mai repede la intervenție. 

Angajații din România consideră că odihna e prioritară pentru o bună calitate a vieții, potrivit unui studiu realizat de Asociația CIPRA – Centrul de Informare, Prevenire Risc și Analiză. Răsfățul cu moderație e pe ultimul loc. 

De la 1 octombrie, inculpații aflați în control judiciar vor putea fi controlați cu brățări electronice. 

Pentru mai multe știri, urmărește emisiunea de azi, sub formă de podcast! 

Morning Glory - 21.06.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:11

MG - invitat Cristian Diaconescu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:45:12

MG - invitați Ștefan Nanu (Director Trezorerie) și Mircea Geoană

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:34:35

MG - invitat Dragoș Stanca

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:27

Web radios