Rock The Underground: Take No More sărbătorește lansarea „A Desperation For Humanity”

Chiar înainte de începerea festivalurilor, ne putem bucura de câteva cântări și petreceri extraordinare. Take No More va cânta la Expirat, pentru a celebra lansarea albumului „A Desperation For Humanity”, Bucium va urca din nou pe scena din Expirat, iar cel mai tare party de pop punk, „Emo Kids' Reunion” revine în format de festival în acest weekend

Mâine, formația Bucium are concert la Expirat. Cântarea face parte dintr-o serie de concerte intitulată „Purple Sessions”, care se va ține la clubul Expirat vara aceasta și care include mai multe nume foarte în vogă: Ana Coman, Paul Tihan și Andra Andriucă, Taking Back August, Delta Pe Obraz și Diana Căldăraru. Muzica Bucium ne aduce într-o lume de basm, versurile fiind inspirate din folclor și, cuva, gândite să reinventeze anumite mituri tradiționale.


Joi, trupa de hardcore punk Take No More va sărbători lansarea albumului „A Desperation For Humanity” la Expirat. Concertul și petrecerea de după, de care se va ocupa senzația petrecerilor urbane „On The Block”, vor aduce la olaltă mai multe elemente ale culturii urbane, precum punk extrem, rap, trap și tot felul de alte curente. E un eveniment cu totul deosebit, la care vă încurajez să mergeți. Foarte rar se întâlnesc atâtea subculturi sub o singură umbrelă. 


Începând tot de joi, până duminică, va avea loc „Emo Kids' Reunion”, una dintre cele mai mișto petreceri cu muzică pop punk. În weekend-ul acesta, tema va fi „nostalgia”, adică se vor pune piesele adolescenței generației mele, de la Paramore și All Time Low, până la Panic! At The Disco și Blink-182. Evenimentul se va ține la Federația Națională de Tir Sportiv, în Voluntari, la aer liber. Organizatorii ne încurajează să ne aranjăm bretonul, să ne tapăm bine părul, să ne dăm cu tuș negru la ochi și să venim cu inima deschisă. 


Trupele underground de la „Bikers For Humanity Rock Fest”

Și venind vorba de petrecerile verii, aș vrea să vorbesc puțin despre „Bikers For Humanity Rock Fest”, mai precis să vă încurajez să veniți și la trupele mai mici. Avem Outflow de la Cluj, trupa cu cele mai frumoase zâmbete din țară, The Groovy Bastards de la București, „oile albe ale rockului autohton”, The Voodoo Child, un grup exploziv, extrem de talentat din Iași și Revolter, o trupă care, practic, a crescut pe scenă. Hai să îi vedeți, merită toată atenția voastră și vă asigur că o să vă distrați la maximum, la cântările lor.


Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 25.06.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:57

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 15.10.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:01

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 08.10.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:35

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 24.09.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:55

Web radios