SONDAJ - Care sunt cei mai de succes bărbați din România în 2024?

Cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului, sărbătorită anual pe 19 noiembrie, Zile și Nopți lansează campania BĂRBAȚI DE SUCCES, ediția 2024.

Te invităm să intri pe www.barbatidesucces.ro și să votezi bărbații care te inspiră. 

Vrem să aflăm ce înseamnă succesul masculin - este ceva ce ține de rezultatele în afaceri, în competițiile sportive, artă sau se măsoară în puterea de a-i inspira pe ceilalți, indiferent de domeniu? 

Participă și tu la campanie și ai șansa de a câștiga premii atractive: un sejur pentru 2 persoane în Poiana Brașov la Ana Hotels sau produse de îngrijire masculină oferite de NIVEA MEN.

Campania de votare se desfășoară între 15 septembrie și 15 octombrie 2024. 

Rezultatele vor fi publicate pe site-ul www.barbatidesucces.ro și în revista Zile și Nopți, în luna noiembrie.

BĂRBAȚI DE SUCCES este o campanie Zile și Nopți susținută NIVEA MEN.

Partener media: ROCK FM

BĂRBAȚI DE SUCCES 2023 este un studiu online realizat de agenția de studii de piață BrandBerry, pentru Zile şi Nopţi.

Tragerea la sorți a câștigătorilor campaniei va avea loc de Ziua Internațională a Bărbatului, pe 19 noiembrie 2024, ora 12.00.

Despre Ziua Internațională a Bărbatului

Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat.

Pe data de 2 februarie 2016, Parlamentul României a votat sărbătorirea Zilei Bărbatului în România, ca sărbătoare oficială a statului român (legea nr. 22/2016 pentru declararea zilei de 8 martie - Ziua Femeii și zilei de 19 noiembrie - Ziua Bărbatului).

Web radios