„Karpatia Horse Show” începe azi

Mihnea Vîrgolici a fost invitat azi la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”. Acesta a oferit câteva detalii despre ce se va petrece în acest weekend la „Karpatia Horse Show”, festivalul ecvestru care va avea loc la Domeniul Cantacuzino, Florești, Prahova.

Azi începe „Karpatia Horse Show”, la Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova, așa că realizatory l-au chemat în studioul Rock FM pe Mihnea Vîrgolici, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din domeniul ecvestru din România și organizator al evenimentului. 

Între 27 și 29 septembrie, publicul va avea parte de spectacole și curse cu cai pline de adrenalină, tot felul de activități pentru întreaga familie și de concerte de la artiști precum Sarmalele Reci și Mihail. 

Prima zi de festival va fi una mai liniștită, având în centrul atenției demonstrațiile de dresaj. Zilele următoare, nivelul de adrenalină va crește, probele de echitație devenind din ce în ce mai provocatoare. Spre exemplu, una dintre cele mai dificile probe este cea de cross country, care parcurge șase kilometri de teren variat și obstacole din bușteni, șanțuri și altele ce se pot întâlni în natură și care ar un grad mare de risc. Este una dintre cele mai spectaculoase demonstrații care va ține publicul cu sufletul la gură. 


Morning Glory - invitat Mihnea Vîrgolici

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:21:26

MG - invitat Dragoș Stanca

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:27

MG - 14.10.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:06:55

MG - Simion Bogdan Mihai și Lăutarii de Mătase

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:29:06

Web radios