Marile regrete ale lui Cristi Popesco

Azi, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, Cristi Popescu și-a mărturisit cele mai mari regrete. Comediantul a anunțat că urmează să povestească mult mai multe în spectacolul de stand-up „Regrete”, de la Sala Palatului, de pe 15 octombrie.

Cristi Popesco a fost invitat azi-dimineață la emisiunea „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”. Comediantul a dat cărțile pe față și a povestit câteva dintre cele mai mari regrete ale sale. 

Cel mai important regret al lui Cristi e „că nu a ținut mai bine de păr”, a declarat acesta. „A fost vina mea. Nu am avut grijă, nu am purtat fes...”. Invitatul și-a adus aminte cât de mult îi plăcea să se joace cu pletele și să le dea după ureche. Câteodată, are ceva asemănător cu sindromul membrului fantomă, se trezește simțind că are păr în cap. 

„Există vreun fel de compensație când pierzi mult păr? Se duce în altă parte?”, a întrebat Răzvan.

„Se duce, dar nu îți mai vine să te joci cu el”. - Cristi Popesco

Cristi Popesco are o groază de regrete în viață, așa că face echipă cu Sorin Pârcălab și Toma Alexandru pentru un spectacol la Sala Palatului, intitulat sugestiv „Regrete”. Două ore de haz de necaz, în jurul unei teme cu care toți rezonăm. 

Morning Glory - invitat Cristi Popesco

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:21

MG - invitat Dragoș Stanca

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:27

MG - 14.10.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:06:55

MG - Simion Bogdan Mihai și Lăutarii de Mătase

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:29:06

Web radios