La mulți ani, Morning Glory!

De aniversarea de 7 ani de „Morning Glory”, realizatory au avut alături de ei câțiva invitați cu totul speciali. Neti Sandu a făcut astrograma matinalului, iar Andreea Esca a dezvăluit secretul longevității pe micul ecran!

A șaptea aniversare a emisiunii „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” a adus vești bune pentru donatorii-investitori. Între 2-11 octombrie, „Morning Glory” continuă să răsplătească curajul și solidaritatea, cu o nouă tranșă specială în cadrul ediției FIDELIS – a cincea din acest an – derulată în parteneriat cu Ministerul Finanţelor. 

Totodată, am aflat mai multe despre destinul matinalului, de la nimeni alta decât Neti Sandu. Aceasta a făcut astrograma emisiunii și a explicat sub ce astre s-a născut unul dintre cele mai iubite programe radio din țară. Normal, doar e balanță. 

Andreea Esca a venit în studioul Rock FM, ca un ultim invitat la ediția aniversară. Desigur, realizatory au păstrat ce-i mai bun pentru final. Îndrăgita prezentatoare de știri a vorbit despre ce presupune și cum asiguri longevitatea pe micul ecran. Pe scurt, e nevoie de perseverență, curaj și constanță. 

Am avut parte de o aniversare pe cinste! La mulți ani, „Morning Glory”! La cât mai multe dimineți vesele!

Morning Glory - La mulți ani, Morning Glory!

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:23

MG - invitat Dragoș Stanca

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:27

MG - 14.10.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:06:55

MG - Simion Bogdan Mihai și Lăutarii de Mătase

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:29:06

Web radios