Disturbed: Chitaristul Dan Donegan spune că noul disc este dovada evoluției formației de-a lungul a două decenii de activitate

„La înregistrarea discurilor precedente aveam deja materialul gata. De data asta, am fost mai relaxați, am creat pe moment,” declară artistul.

Dan Donegan, chitaristul Disturbed, a acordat un interviu celor de la postul de radio 101 WRIF din Detroit, în cadrul căruia a discutat despre noul disc al formației.

„Am vrut să punem în valoare modul în care am evoluat de-a lungul a două decenii de activitate muzicală, ca trupă, ca și compozitori, muzical, ca prieteni,” spune Donegan despre noul disc. „Când pășim împreună într-o cameră, încercăm să aducem ceva nou, care să ne inspire pe fiecare”.

Conform spuselor chitaristului, diferența față de albumele precedente a fost că americanii au creat câteva piese pe moment. „La înregistrarea discurilor precedente aveam deja materialul gata. De data asta, am fost mai relaxați, am creat pe moment.”

Noul album semnat Disturbed va apărea pe piață la data de 19 octombrie, acesta fiind înregistrat la studiourile The Hideout, alături de producătorul Kevin Churko.

Videoclipul primului single extras de pe disc a fost lansat săptămâna trecută și așteaptă să fie vizionat mai jos. Piesa se numește „Are You Ready”, iar clipul aferent acesteia a fost regizat de Roboshobo (MetallicaAlice In ChainsMastodonGreen Day).

Foto: Guliver/Getty Images

Web radios