Podcast22 mai 2024Vezi podcast

Puls Rock, cu Doru Ionescu

Revin, pe de o parte, la o dorință veche de a mă întoarce cumva în radiofonic și, pe de altă parte, la dorința primului coleg de radio din Radio Tineret Focșani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numește Puls Rock și jonglează cu artiștii noștri rock, folk, uneori chiar jazz. Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenției publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste. Sper să aduc un plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit și sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală.

PULS ROCK, CU DORU IONESCU Ediția 54 Puls Rock / 22 mai / ROCK FM

00:51:14

Ediția Puls Rock 54 a furat startul Zilei Românilor de Pretutindeni (de duminica viitoare) cu câteva exemple de muzicieni de-ai noștri din străinătate. Localizați la Toronto, Atlanta și Chicago peste apa cea mare, dar și în mai multe orașe din Germania. De astăzi, dar și de ieri, alaltăieri. Pe tort, ne-am dedulcit cu topping-uri fine de jazz-rock, medieval și rock simfonic. Ne-am desfătat și cu prima parte a unei cronici de la selecția națională Wacken Metal Battle. Iar după războiul dintre subgenuri rock, care mai de care mai metalic, un desant din Elveția și Franța cu o sonată instrumentală... vocalizată, pentru potolirea adrenalinei celor cu zile prea-pline. Miercuri 22 mai 2024, de la orele 19, numai la ROCK FM. 

Sumar

Gia & The Unpredictable Update, Liliac, Vox Maris Chicago, Big Mama & The Kids, Rezident Ex, Rock Filarmonica Oradea, Outflow, Maria Nagy, Clone, Targ3t, Laurențiu Străuț, Pittonia, Doomsday Astronaut, Transsylvania-Phoenix, Teodora Brody-Enache