Podcast4 iulie 2024Vezi podcast

Puls Rock, cu Doru Ionescu

Revin, pe de o parte, la o dorință veche de a mă întoarce cumva în radiofonic și, pe de altă parte, la dorința primului coleg de radio din Radio Tineret Focșani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numește Puls Rock și jonglează cu artiștii noștri rock, folk, uneori chiar jazz. Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenției publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste. Sper să aduc un plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit și sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală.

PULS ROCK, CU DORU IONESCU Ediția 60 Puls Rock / 4 iulie / ROCK FM

00:50:51

3 iulie a fost o zi un pic mai mică decât miercurea anterioară, dar mare pentru emisiunea Puls Rock. Ajunsă la ediția cu nr 60. Care a precedat Ziua Americii, deci am avut câteva hinturi de la românii care cântă peste ocean... nu numai de azi, ci și din urmă cu aproape o sută de ani – cazul unuia dintre primele și cele mai mari șlagăre americane, cu text în limba română. 
​În altă ordine de idei, ne-am folosit stetoscopul să luăm pulsul muzicii românești: discuri în pregătire, piese fără disc dar cu mesaj, funk, balade și metale, avanpremiere la festivaluri, dar și gale, unele fenomen(t)ale!
​Numai la Rock FM, un radio la fel de mare ca miercurea trecută, dacă nu și mai mare un pic, zic!

Sumar
​Cosmin Lupu, Costin Adam, Ana Coman & Jurjak, The Groovy Bastards, The Longest Heartbreak & Cosmin Lupu, Bucovina, Aaron Lebedeff, Axis, Marcian Petrescu, Vox Maris Chicago, Implant Pentru Refuz, Iamalina (Alina Chelaru), Dor de Duh, ​Vița de Vie