Immolation urmează să revină în 2022 cu discul „Acts Of God”

Prima piesă de pe disc, „Apostle”, poate fi deja adăugată în playlistul tău.

La cinci ani de la ultima lansare de studio, americanii de la Immolation urmează să ne aducă un album pentru care au anunțat deja și un turneu nord-american. Băieții au lansat și primul single extras de pe disc, relatează Loudwire. Astfel, de piesa „Apostle” te poți bucura mai jos. Noi îți propunem să îți răpești în jur de patru minute din zi și să nu lași melodia pe fundal cât ești la lucru – videoclipul merită, și el, vizionat.

Albumul pe lista căruia a fost inclus noul single, „Acts Of God”, va apărea pe piață în aceeași zi în care artiștii plănuiesc să își înceapă turneul: 18 februarie. Dacă „Apostle” a reușit să te cucerească, poți plasa deja o comandă în avans pentru disc aici. Acesta va fi lansat prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast.

Și dacă tot am adus vorba și despre turneu, în cadrul acestuia, celor de la Immolation li se vor alătura o suită de alte trupe îndrăgite în lumea metalului – Imperial Triumphant, Mortiferum, Black Anvil, Demolition Hammer, Mortician și Funeral Leech.

Până să ne putem bucura de materialul complet, iată lista de piese a discului „Acts Of God”:

  1. And the Flames Wept
  2. When Halos Burn
  3. Broken Prey
  4. Immoral Stain
  5. Blooded
  6. Noose of Thorns
  7. An Act of God
  8. Abandoned
  9. The Age of No Light
  10. Shed the Light
  11. Overtures of the Wicked
  12. Incineration Procession
  13. Derelict of Spirit
  14. Let the Darkness In
  15. Apostle

Foto: Facebook, Immolation

Web radios